Guitar Hero

14-01-'15

Baasil boven baas.  

Naast mij staat Basil met een speciaal-voor-de-vrouw-van-meneer-Fender-ontworpen-crèmekleurige-gitaar en een bloemetjes-blouse als een lean-mean-Guitar-God de partijen van Maybe Baby in te gitaren. 

Na Benny's drumtakes het tweede rijtje bakstenen dat uiteindelijk onze EP gaat zijn.

Ik zit op het randje van de vensterbank naast een bronzen Buddha beeldje. Dat lijkt me een goed teken.  

Basil is echt een chille partner in crime! Super zen en steady. Alles gaat een beetje vanzelf goed, ik kan een beetje op de achterbank zitten, terwijl ik normaal als een dolle hond rondloop en iedereen probeer te vermaken. 

Ik ben nu redelijk mindful. Niet dat ik stilzit. Neen. Dat kan ik niet. Ik ben ondertussen artwork aan het maken, mee aan het produceren, schilderen, blogschrijven en aan het koken. O, en ik was trouwens vandaag ook gitaar demper (zie foto!). 

Onrust heb ik alleen omdat ik nog niks kan laten horen. Het is vooralsnog alleen te beluisteren in Fort Studio (soort van Fort Nox).

met iedere toffe partij die er op staat heb ik meer zin om het op standje miljoen door de speakers de wereld in te sturen. Maar geduld is een schone zaak... Schijnt. 

buddha lacht naar me, dus het zal waar zijn. :)

Tijdens het eten van Crips befaamde risotto genaamd 'Bert' hebben we het nog over gekke namen gehad. We hebben vooral gelachen om 'Koos Busters' en Meneer 'Ho Lin Wan'. Maar dat terzijde....... 

to be continued...