Back to All Events

DIEDE @ Samenzwering KX Radio

  • de vorstin Hilversum (map)

DIEDE speelt op het KX Samenzwering feest
17 oktober
De Vorstin, Hilversum
entree: 5,-

Omdat KX Radio dit jaar 10 jaar bestaat, pakken we ook voor jou als luisteraar groot uit met een nieuwe Samenzwering. Ons jaarlijkse feestje is na onder andere Utrecht, Tilburg, Amsterdam terecht gekomen in Hilversum. Op 17 oktober vieren we ons feestje in De Vorstin in Hilversum. 

De line-up is heel divers, het gaat van hip-hop tot rock. Op de line up staan DIEDE,  Stepherd & Skinto, Afterpartees, Heavylight, Ronde, De Kraaien. Meer namen worden later bekend gemaakt. Onze eigen DJ St. Paul sluit de avond af in stijl.

Daarnaast zijn ook alle KX dj's aanwezig, dus het is ook nog eens je kans om je favoriete dj's te ontmoeten!

Kaartjes kosten 5 euro, en zijn te koop bij de Vorstin! 
http://www.devorstin.nl/event/kx-radio-samenzwering-10-jaar/

Earlier Event: October 17
DIEDE @ Paardcafe, Popronde Den Haag
Later Event: October 22
DIEDE @ Venue, Popronde Utrecht